Monikielisen tuotetiedon hallinta suoraan inRiverissä


Meiltä saat monikielisen tuotetietosi sujuvaan hallintaan järjestelmääsi integroidun PIM-lisäosan, joka automatisoi koko käännösprosessin. Unohda aikaa vievä manuaalinen kopiointi, ja valloita uudet markkinat nopeammin ja vähemmällä vaivalla.

Tavoita asiakkaat yhdellä napsautuksella

InRiverillä voit luoda, käsitellä ja jakaa tuotetietoa, mutta ohjelmisto ei sisällä käännöstoimintoa. Tässä me tulemme mukaan kuvaan. Meiltä saat inRiver AutoConnect -lisäosan, jolla monikielisen verkkokauppasivuston sisällön kääntäminen onnistuu automaattisesti suoraan inRiverissä, ilman ylimääräistä ajankäyttöä ja kustannuksia. Inriver AutoConnect -ratkaisun ansiosta yksilöllisen ja houkuttelevan asiakaskokemuksen tuottaminen usealla kielellä käy yhdellä napsautuksella.

Handshake

Selkeä ja helppokäyttöinen

Semantixin lisäosan avulla inRiver-järjestelmäsi voidaan integroida suoraan meidän tuotantoomme. Voit tilata käännökset suoraan inRiveristä, ja valmiit monikieliset käännökset tulevat samaan paikkaan takaisin.

Money

Kannattava investointi

Sujuvaan käännösprosessiin investoiminen maksaa itsensä nopeasti takaisin työaika- ja kustannussäästöinä.

Market

Nopeammin uusille markkinoille

Työnkulku järjestelmien välillä on sujuvaa ja jatkuvasti omassa hallinnassasi, joten tavoitat kansainvälisen yleisön nopeammin.

Hyvästit manuaaliselle kopioimiselle

Tuotetietojen hallinta voi olla monimutkaista. Jos verkkokauppasivustosi on monikielinen, sisältöä voi joutua toistuvasti kopioimaan paikasta toiseen. InRiver AutoConnect -lisäosan ansiosta voit sanoa hyvästi ylimääräiselle työlle. Valitset käännettävän tekstin ja tilaat käännökset yhdellä napsautuksella. Valmiin käännöksen vieminen takaisin paikalleen on yhtä helppoa.

Jatka lukemista, kerromme miten homma toimii.

Miten prosessi toimii

Tilaa käännös

Kun tuotetiedot ovat valmiit, tilaa käännös suoraan inRiverissä käyttämällä AutoConnect-lisäosaa.

Kaikki tarvitsemasi käännökset

Voit tilata kaiken mitä tarvitset, olipa kyseessä useampi sivu tai yksittäinen tekstilohko. Valmiin käännöksen voit julkaista vaikka saman tien, tai tarkistaa sen ensin.

Käännös yhdellä napsautuksella

Kun olet tehnyt tilauksen, automatisoitu käännösprosessi käynnistyy välittömästi. Voit seurata prosessia reaaliajassa. Kun käännökset ovat valmiit, viemme ne automaattisesti oikeille paikoille inRiverissä.

Edullinen ja yksinkertainen ratkaisu

Maksat kätevästä ratkaisusta vain pienen aloitusmaksun ja kuukausimaksut, jolloin käännöskustannukset on helppo ennakoida. Helppokäyttöisen ja nopeasti asennettavan lisäosan avulla käännösprosessin ammattimainen hallinta käy leikiten. Ja jos tarvitset apua, asiakastukemme on aina valmiina auttamaan. Ilman lisäkustannuksia.

Helppo asentaa, helppo käyttää

Ensimmäinen tapaaminen

Yhteydenoton jälkeen sovimme tapaamisesta, jossa käydään läpi yrityksesi tarpeet.

Lisäosan asentaminen

Ensimmäisen tapaamisen jälkeen Autoconnect-lisäosa asennetaan järjestelmäänne yhteistyössä yrityksenne inRiver-pääkäyttäjän kanssa.

Yhteyden testaaminen

Kun lisäosa on asennettu, testaamme, että kaikki toimii halutulla tavalla.

Käyttäjäkoulutus

Varmistamme käyttäjäkoulutuksella, että työntekijät osaavat käyttää inRiver AutoConnect -ratkaisua heti käyttöönoton jälkeen.

Jatkuva käyttäjätuki

Asiakaspalvelustamme apua on saatavilla aina kun sitä tarvitset.

Osaavien ammattilaisten kehittämä

Yhteistyössä johtavan inRiver-sovelluskehittäjän Evryn kanssa Semantix on kehittänyt automaatioratkaisun, jossa hyödynnetään kattavaa kielialan osaamistamme ja asiantuntemustamme.

Miksi verkkosivusto kannattaa kääntää?

Yli puolet internetin sisällöstä on englanninkielistä, mutta tutkimusten mukaan kuluttajat ostavat paljon todennäköisemmin tuotteita verkkosivuilta, jotka ovat heidän omalla äidinkielellään kuin englanninkielisiltä sivuilta. Internetin käyttäjien ja verkkokaupassa ostoksia tekevien määrä kasvaa jatkuvasti, joten on todella tärkeää viestiä heidän kanssaan heidän omalla äidinkielellään.

Miksi automatisointi kannattaa?

  • Uusien kielten lisääminen on helppoa, joten voit kasvattaa brändisi tunnettuutta ja saada uusia asiakkaita ympäri maailmaa.

  • Käännösprosessin automatisointi antaa sinulle aikaa keskittyä muihin tehtäviin.

  • Automatisoitu työnkulku pienentää inhimillisten virheiden riskiä ja tuottaa laadukasta tulosta.

Kiinnostuitko? Varaa ilmainen esittely jo tänään!