Semantix työpaikkana

 Semantix on Pohjoismaiden suurin kielipalvelujen toimittaja. Tavoitteemme on olla markkinajohtaja kieliteknologiassa ja monikielisissä palveluissa. Meitä semantixlaisia on noin 400. Yhdessä laajan ja osaavan freelancer-verkostomme kanssa tuotamme eri aloilla toimiville asiakkaillemme laadukkaita palveluita kaikkiin kääntämisen ja tulkkauksen tarpeisiin.

Victory blue

Miksi Semantix?

Haluaisitko olla mukana auttamassa yrityksiä ja yhteisöjä ymmärtämään toisiaan ja viestimään tehokkaasti ajasta, paikasta ja kielestä riippumatta?

Semantix kasvaa nopeasti, ja meillä viihtyviä osaajia yhdistävät erityisesti asiakaslähtöisyys, ratkaisukeskeisyys ja kiinnostus alan teknologiaan. Rakennamme yhdessä kestävää liiketoimintaa tulevaisuuden globaaleille markkinoille, joilla teknologia ja monikielinen data ovat ratkaisevassa asemassa. Henkilöstömme ja laaja freelancer-verkostomme ovat tärkeimmät vahvuutemme.

Me Semantixilla kehitämme ratkaisuja, jotka tuovat lisäarvoa asiakkaillemme, henkilöstöllemme ja yhteistyökumppaneillemme. Missiomme on ”for people and businesses to shine in any language”. Meillä SHINE koostuu seuraavista ominaisuuksista: Self-starting – Helpful – Inclusive – Naturally curious – Entrepreneurial. Tunnistitko itsesi? Käy katsomassa, mitä Semantixin avoimissa työpaikoissa on tällä hetkellä tarjolla.

Edut (Suomi)

Työntekijöiden hyvinvointi: Tarjoamme kaikille työntekijöillemme laadukkaan työterveyshuollon Suomen työlainsäädännön mukaisesti. Lisäksi tuemme työntekijöiden virkistystoimintaa tarjoamalla heille vuosittain liikunta- ja kulttuuritilaisuuksiin oikeuttavia virkistysseteleitä. Työntekijöiden käytössä on myös kuntoiluvälineitä, joiden avulla virkistäytyä mielenkiintoisten työtehtävien välillä.

Lounasetu: Työntekijöiden hyvä olo on meille tärkeää. Tiedämme, että taukojen pitäminen kannattaa, ja siksi kannustamme myös kunnon lounastauon pitämiseen tarjoamalla mahdollisuuden lounasseteleihin.

Kilpailukykyiset työehdot: Hyvät työehdot ovat itsestään selvä etu monissa työpaikoissa, ja niin meilläkin.

Kansainvälinen työympäristö Tiimimme ovat kansainvälisiä. Olemme ylpeitä siitä, että työyhteisöömme kuuluu erilaisia kulttuureita ja kansallisuuksia – myös sen ansiosta Semantixin yrityskulttuuri on niin lämminhenkinen ja monivivahteinen.  

Semantix Spotlight

Tuemme vahvaa kulttuuria sekä osaajiemme ammattiylpeyttä ja intoa etsiä uusia tapoja auttaa asiakkaitamme loistamaan. Jaamme iloa tiimien ja yksilöiden onnistumisista ja arjen kohokohdista sisäisessä viestinnässämme – yksi näistä kanavista on Semantix Spotlight -foorumimme, jossa esitellään uusia oivalluksia, asiakkuuksia tai vaikkapa uratarinoita. Meillä saa loistaa!

Henkilökohtainen kehittyminen

Meille on tärkeää, että työntekijämme viihtyvät ja kehittyvät työssään. Uskomme, että jokainen yltää parhaimpaansa, kun pääsee itse vaikuttamaan omaan kehittymiseensä. Tässä hyvä vuorovaikutus lähimmän esimiehen kanssa on tärkeässä osassa.

Semantixin työntekijät käyvät esimiehensä kanssa vuosittain kehityskeskustelun, jossa sovitaan työntekijän kehitystavoitteista seuraavalle vuodelle. Tavoitteiden täyttymistä seurataan säännöllisissä jatkokeskusteluissa, ja samalla työntekijä saa esimieheltään tukea ja neuvoja tavoitteiden saavuttamiseksi.

Kädet